Handcrafted with love

Pe blog gasiti bijuterii diverse, facute de mine. Gen pandantive, inele, cercei, bratari, brelocuri, magneti pentru frigider, semne de carte, brose. Pot fi elegante, haioase sau doar potrivite fiecarui gust. Va invit sa aveti rabdare sa rasfoiti fiecare postare. Preturile pot fi aflate printr-un mail trimis pe adresa mea bijoulina.office@gmail.com

Bijuterii prezente la targ

Friday 2 March 2012

Ne pregatim de targ!!!!!!!!

Voi incepe postarile cu ultima stire care ne-a dat batai de cap de vre-o luna, si anume targuuuul. Vom fi prezenti la targul de artizani de obiecte handmade "Salonul industriei usoare" la Centrul Regional de Afaceri in Timisoara. Suntem foarte incantati si nerabdatori avand in vedere faptul ca este primul nostru targ. Speram sa fie cati mai multi vizitatori, nu neaparat pentru avantajul nostru, pentru ca se vor prezenta diverse domenii din mestesugarit, artizani cu produse diferite. 
Prin urmare va asteptam la Centrul de Afaceri Timisoara, din data de 28.martie 2012 pana in data de 01.aprilie 2012, pentru a va prezenta in detaliu produsele noastre si chiar pentru a va insusi piese de bijuterii unice, handmade, lucrate cu mult drag.

No comments:

Post a Comment